PDA

View Full Version : How do I put a scanned picture in as my sig?


philfree
01-05-2005, 09:21 AM
A little help please?

PhilFree :arrow:

Saulbadguy
01-05-2005, 09:21 AM
1. Scan it.
2.
3. Profit!

Count Zarth
01-05-2005, 09:22 AM
I'm assuming by "scanned" picture you mean a jpeg or gif or something on your hard drive.

If that is the case you'll need to upload it to the web somewhere and then use the IMG tags in your sig.

Imageshack is the best for free, convenient hosting:

http://imageshack.us/index3.php

philfree
01-05-2005, 09:23 AM
This picture.

Count Zarth
01-05-2005, 09:30 AM
This picture.

http://img97.exs.cx/img97/4421/Thank.jpg

I uploaded it to imageshack.

http://img97.exs.cx/img97/4421/Thank.jpg

Throw that in your sig with the IMG tags around it.

ArrowheadHawk
01-05-2005, 09:34 AM
over 7,000 post and don't know how to change your sig??????.........what gives?

philfree
01-05-2005, 09:36 AM
Thanks man :thumb:

I gave my Christmas Day tix to the Girls and Boys Town of MO. here in Springfield and this is what they sent me as a thank you.


PhilFree :arrow:

philfree
01-05-2005, 09:42 AM
over 7,000 post and don't know how to change your sig??????.........what gives?


Great lack of focus :) I only change it once or twice a year and I guess it's just never been so important that I committed the process to memory. :shrug:

This reminds me though. Does anyone have the blond haired, green eyed bouncy girl? I lost her when I had CP problems........................... :deevee: I want her back :deevee:


PhilFree :arrow:

Skip Towne
01-05-2005, 09:46 AM
over 7,000 post and don't know how to change your sig??????.........what gives?
I'm 3X that stupid.

Saulbadguy
01-05-2005, 09:47 AM
It looks like a napkin.

philfree
01-05-2005, 09:49 AM
It looks like a napkin.


Just regular paper and crayon.

PhilFree :arrow:

ArrowheadHawk
01-05-2005, 09:50 AM
It looks like a napkin.thats not very nice