PDA

View Full Version : scan disk


chiefs4me
01-17-2005, 10:51 AM
I have tried everything and my scan disk won't work and system restore won't restore. Anybody have any ideas? Thanks

KC Jones
01-17-2005, 01:03 PM
Need more info -

Are you getting any particular errors? Why is it you are trying to restore your system?

If you're hard drive is tanking/tanked, you might need something better than the windows supplied scan disk to avoid the bad sectors etc. It may also be beyond help. Sometimes drives die, for $$$$$ you can almost always get someone to retrieve "lost" files but it really depends how dead the drive is for how much they are going to charge you.

theultimatekcchiefsfan
01-17-2005, 02:11 PM
Boot to safe mode and then do scan disk.

chiefs4me
01-19-2005, 12:46 PM
Thanks it is working for the time being,,keep your fingers crossed.

chiefs4me
02-01-2005, 09:55 AM
well system restore works,,but scan disk still hangs after 10 tries. Yes I went and did everything the troubleshooting guide told me to and it still won't work.

theultimatekcchiefsfan
02-08-2005, 01:22 AM
If you are still intersted scroll down to "End it All"
http://wittswallpapers.com/Oldies/indexoldies.html

Downoad Version 2.

Kill everything but the neccessities and you should be able to do a full scandisk. I use to use this program all the time. Pretty simple and small.

chiefs4me
02-11-2005, 03:04 PM
If you are still intersted scroll down to "End it All"
http://wittswallpapers.com/Oldies/indexoldies.html

Downoad Version 2.

Kill everything but the neccessities and you should be able to do a full scandisk. I use to use this program all the time. Pretty simple and small.



Thanks for the site..I am gonna check it out.:thumb:

Lzen
02-18-2005, 10:56 AM
I used to have a problem with my scan disk on my old computer. Seems it didn't have enough memory to handle scan disk when the screen saver came on. I had to disable the screen saver and couldn't run other things while it was scanning. Or was that defragmenting? In any case, I upped my RAM from 64mb to 320. Problem solved.

chiefs4me
02-18-2005, 03:38 PM
Thanks L...