PDA

View Full Version : Let's do the homer draft this way (PLEASE VOTE)


cmh6476
04-01-2005, 02:28 PM
since we are having a tough time with this one, let's pick a position first then we'll settle on a player.

Let's speed this up a bit if we can as everyone is waiting on u now! :thumb:

Mark M
04-01-2005, 02:30 PM
WTF is going on here?

MM
~~:spock:

cmh6476
04-01-2005, 02:45 PM
WTF is going on here?

MM
~~:spock:
we're in a mock draft at fftoday representing the chiefs and letting the posters here at chiefsplanet make our draft selections. :thumb:

Mark M
04-01-2005, 02:48 PM
we're in a mock draft at fftoday representing the chiefs and letting the posters here at chiefsplanet make our draft selections. :thumb:

Okay ... so what round are we in?

If it's the first, I'd say CB.

If it's the second, I'd say OLB.

If it's the third, I'd say BAA.

MM
~~:)

|Zach|
04-01-2005, 02:49 PM
Was the other poll not enough?

Coogs
04-01-2005, 02:50 PM
Okay ... so what round are we in?

If it's the first, I'd say CB.

If it's the second, I'd say OLB.

If it's the third, I'd say BAA.

MM
~~:)


We are in the 2nd, and there really isn't an OLB worth the 46th pick. But Thurman is there at MLB. Could move Bell out to an OLB maybe?

cmh6476
04-01-2005, 02:50 PM
Was the other poll not enough?
I guess it was. I think we need to go with Bowner :thumb:

Mark M
04-01-2005, 02:51 PM
We are in the 2nd, and there really isn't an OLB worth the 46th pick.

Oh ... well, in that case, I say trade down for an extra 3rd, and use it to take the WR from Hampton.

MM
~~:D

cmh6476
04-01-2005, 02:51 PM
Oh ... well, in that case, I say trade down for an extra 3rd, and use it to take the WR from Hampton.

MM
~~:D
no, use it to get surtain PBJ

htismaqe
04-01-2005, 02:51 PM
Dude, no...one thread on this is enough.

cmh6476
04-01-2005, 02:52 PM
Dude, no...one thread on this is enough.
can't delete it now though. Won't bother me if the mods decide to though :thumb:

htismaqe
04-01-2005, 02:53 PM
no, use it to get surtain PBJ

For the LAST TIME.

You CANNOT trade for Surtain. You CANNOT trade for any players.

You can only trade picks for picks.

Mark M
04-01-2005, 02:53 PM
no, use it to get surtain PBJ

I didn't know that was an option.

See, now ya got me all fooked up!

MM
~~:cuss:

cmh6476
04-01-2005, 02:58 PM
For the LAST TIME.

You CANNOT trade for Surtain. You CANNOT trade for any players.

You can only trade picks for picks.
I know, I'm the chiefs rep in this thing :)

Kyle has done all the work though, I've been on the road a lot the past week! ;)

htismaqe
04-01-2005, 03:19 PM
I know, I'm the chiefs rep in this thing :)

Kyle has done all the work though, I've been on the road a lot the past week! ;)

Then why did you suggest it?

cmh6476
04-03-2005, 02:32 PM
Then why did you suggest it?
My thinking is that I wanted to keep it as close to real as possible. it's a very real possibility we ned up trading our 2nd for surtain. or, trading down to grab an textra third we could use for Surtain.

With this being the possibility, I knew we could trade down at this point, use the 2n we received via the trade to take a DE or LB, just fake like we traded the 3rd then to Miami for Surtain (where I'd just draft some random jackass regardless of poosition), then continue on like we had drafted Rogers, picked up Surtain, and then used the rest of the draft to fill holes.

I talked to the fuhner of this about the idea and he thought it was a good one! :thumb: