PDA

View Full Version : Browser Cache Question


FAX
03-18-2006, 01:00 PM
Do you guys know if there's any way to separate your browser cache into several different buckets/folders and direct things into the different ones?

I'm working on a project here that requires me to keep my cache fairly clear, yet I like to cruise the Planet too, which caches hundreds of files.

Is there any way to do this? I'm on IE 6.

Thanks,

FAX

Mr. Laz
03-18-2006, 02:47 PM
not that i know...


but you could just use 2 browsers ........ IE6 for your project and firefox for cruising.

that would keep everything separate

FAX
03-18-2006, 03:17 PM
not that i know...


but you could just use 2 browsers ........ IE6 for your project and firefox for cruising.

that would keep everything separate

Great idea. Never thought of it.

Thanks, Mr. Laz.

Mr. Laz
03-18-2006, 03:52 PM
Great idea. Never thought of it.

Thanks, Mr. Laz.
You're Welcome Mr. Fax. :)


with cookies and browsers being such a security risk using 2 browsers is a good idea anyway.

one browser for E-Shopping and email etc.

one browser for cruising all over the net ... keep the cruising browser set on max security setting etc. Keeps all the information seperate. :thumb:

Simplex3
03-18-2006, 08:15 PM
Keep copies of Firefox and Opera. IE is for losers. :)

FAX
03-19-2006, 08:30 AM
Keep copies of Firefox and Opera. IE is for losers. :)

It is the required browser for the project on which I am working, Mr. Simplex3.

FAX

go bowe
03-19-2006, 07:35 PM
picky picky picky...