PDA

View Full Version : FireFox Users: ChiefsPlanet question


DaFace
12-04-2006, 08:30 PM
Every once in a while when I'm browsing around on the planet, I will click on a thread and it will start to load the page, but then just stop with a blank screen. If I hit reload, the page will usually load normally. Anybody else ever experience this? If so, any easy ways to fix it?

It's not a huge deal, but it's kind of annoying.

morphius
12-04-2006, 08:52 PM
hmmm, every once in a while I have to click a thread twice, but I don't know that I get a blank screen. Though I'm thinking I have had that issue with IE as well.

Fish
12-04-2006, 09:23 PM
Have you tried tequila?

DaFace
12-04-2006, 10:11 PM
For what it's worth, here's what it looks like:

http://img154.imageshack.us/img154/4812/captp3.jpg

dj56dt58
12-04-2006, 10:23 PM
never happened to me...

Fish
12-04-2006, 10:24 PM
I'd guess a plugin issue. Disable all your extensions and see if it still happens.

Reaper16
12-04-2006, 10:43 PM
I've never had that happen to me.

SLAG
12-04-2006, 10:47 PM
my guess is that there was not a proper handshake between Chiefsplanet DNS and yours

DaFace
12-04-2006, 10:51 PM
I've now disabled everything except Google toolbar. I'll keep you guys posted.