PDA

View Full Version : DTV HD DVR


Phobia
01-22-2007, 02:25 PM
So, I'm on my second HR20 DVR from DirectTV. It doesn't work any better than the first one. We frequently miss recorded shows, are forced to reset the thing, and yesterday I missed 10 minutes of the 3rd quarter of the Bears/Saints game due to the unit inexplicably pausing itself and not responding to any remote commands.

I've spoken to their CSRs and they have a software update planned for early February. They would like me to "hang in there" until then. I mean, this is a unit I've had since September and it's NEVER worked correctly and now I'm supposed to risk my Super Bowl party on it?

WWTonyDungyD?

Reerun_KC
01-22-2007, 02:30 PM
Wow that is scary!

I have a DTV Tivo box (not HD) and havent had one problem in 3 + years of service.

Sorry to hear that!

Phobia
01-22-2007, 02:35 PM
It's DirectTV's second generation HD DVR effort since splitting from TiVo. Some of the boxes work fine (evidently) and many customers experience the same trouble we have.

The fact that it was 2nd generation was very attractive to me. But it's still garbage.

Chiefs Pantalones
01-22-2007, 02:38 PM
Ouch, sorry to hear that Phobs.

I have the HR20 and haven't had any problems in two months of owning it, so it's still early.

Phobia
01-22-2007, 02:40 PM
Why don't you send me yours and I'll send you mine?

OnTheWarpath58
01-22-2007, 02:40 PM
It's DirectTV's second generation HD DVR effort since splitting from TiVo. Some of the boxes work fine (evidently) and many customers experience the same trouble we have.

The fact that it was 2nd generation was very attractive to me. But it's still garbage.


Well, I thought I was one of the lucky ones when you posted this a month or two back. Never had a problem.

Until this week.

This "software update" better ****ing work.

The only reason I switched to this POS is so I could watch my locals in HD without an OTA antenna.

Dartgod
01-22-2007, 02:41 PM
Problem solved...

http://canstockphoto.com/crawl/10000/900/0010932/Antennae-Retro.jpg

Phobia
01-22-2007, 02:43 PM
Problem solved...

http://canstockphoto.com/crawl/10000/900/0010932/Antennae-Retro.jpg

Yeah, I have one of those. But I'm rather used to doing my own replays. It's a very attractive feature for me especially when the network would rather pan the stands or show me a coach picking his nose than show pertinent replays.

Mr. Plow
01-22-2007, 02:47 PM
I think my invitation must have gotten lost in the mail, what's your address & what time is the Super Bowl party starting Phobia?

Phobia
01-22-2007, 02:48 PM
I think my invitation must have gotten lost in the mail, what's your address & what time is the Super Bowl party starting Phobia?

Just follow your wife over here, dude.

|Zach|
01-22-2007, 02:50 PM
Oh no he didn....

Bill Lundberg
01-22-2007, 02:52 PM
I've had one since September and never had any issues until yesterday. It paused and wouldn't respond during the Bears game and inexplicably stopped recording in the middle of Rome. I also noticed you can fast forward x4 now which is way to fast to time for an appropriate stopping point. I'm sure with a little practice I'll get better...

Mr. Plow
01-22-2007, 02:53 PM
Just follow your wife over here, dude.

That's not my wife, it's my mom.

Phobia
01-22-2007, 02:54 PM
I've had one since September and never had any issues until yesterday. It paused and wouldn't respond during the Bears game and inexplicably stopped recording in the middle of Rome. I also noticed you can fast forward x4 now which is way to fast to time for an appropriate stopping point. I'm sure with a little practice I'll get better...
I've always been able to FFx4 and it has always sucked.

Phobia
01-22-2007, 02:55 PM
That's not my wife, it's my mom.

Oh, in any case will you please purchase her something from Gillette for the next popular gifting holiday?

Mr. Plow
01-22-2007, 02:56 PM
I tried, but at this point, it's gonna take a weed wacker.

Phobia
01-22-2007, 02:57 PM
I tried, but at this point, it's gonna take a weed wacker.

Or a shovel.

Chiefs Pantalones
01-22-2007, 03:06 PM
Why don't you send me yours and I'll send you mine?

In exchange for Pink?

hehe jk ;)

ChiefButthurt
01-22-2007, 03:12 PM
Or a shovel.

Oh shit...I hope your moms don't hang out on CP.

Mr. Plow
01-22-2007, 03:38 PM
Oh shit...I hope your moms don't hang out on CP.

She's too busy at Phobia's house.

wutamess
01-22-2007, 03:41 PM
Glad you brought this up?
How in th8e hell do you get the tuners to stay on a channel.

Before I could tell my tuners which channel I wanted them on while I watch T.V. That way I could flick between the 2 channels and rewind to where I left off.

Now I can't get but one channel on a tuner.

wutamess
01-22-2007, 03:44 PM
The only reason I switched to this POS is so I could watch my locals in HD without an OTA antenna.


Same here.... Jus tneed to figure out how to get both tuners on the channels I want.

Phobia
01-22-2007, 03:47 PM
Glad you brought this up?
How in th8e hell do you get the tuners to stay on a channel.

Before I could tell my tuners which channel I wanted them on while I watch T.V. That way I could flick between the 2 channels and rewind to where I left off.

Now I can't get but one channel on a tuner.
Dude - no clue.

crazycoffey
01-22-2007, 04:18 PM
I still have the old Tivo from direct tv, love it

crazycoffey
01-22-2007, 04:30 PM
see above