PDA

View Full Version : How do I...


Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 08:51 PM
...change the size of an animated gif without losing the animation?

Bugeater
05-10-2007, 08:53 PM
http://gifworks.com/image_editor.html

Click "file" then "file open".

Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 08:55 PM
http://gifworks.com/image_editor.html
Many thanks and blessings upon you and your family.

Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 09:01 PM
http://gifworks.com/image_editor.html

Click "file" then "file open".
Ok... I did that but when I then click resize all the damn thing does is tell me a pop up was blocked and goes blank. I suck....

Bugeater
05-10-2007, 09:05 PM
Hmmm...seems to work for me, if you attach it to a post and tell me what size you want it I'll give it a shot.

Douche Baggins
05-10-2007, 09:05 PM
Jasc Animation Shop.

Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 09:08 PM
Jasc Animation Shop.
I have Jasc paint shop but not animmation. I suppose I could probably download it?

Otherwise I'll send it to you Carlson... thanks guys.

Douche Baggins
05-10-2007, 09:08 PM
JAS has a free trial.

Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 09:11 PM
JAS has a free trial.
Many thanks and blessings upon you and your family.

pr_capone
05-10-2007, 09:33 PM
Anything from Jasc sucks donkey cock.

Adobe Imageready is the way to go.

Douche Baggins
05-10-2007, 09:36 PM
Anything from Jasc sucks donkey cock.

Adobe Imageready is the way to go.

Jasc Animation Shop is the only program I have ever used in bringing awesome Chiefs .gifs to the planet. It is pretty much flawless. I can't think of a way in which it could be improved upon for what I need it to do.

Dr. Facebook Fever
05-10-2007, 09:43 PM
Jasc Animation Shop is the only program I have ever used in bringing awesome Chiefs .gifs to the planet. It is pretty much flawless. I can't think of a way in which it could be improved upon for what I need it to do.
Worked perfectly... thanks GC.

Sam Hall
05-10-2007, 11:03 PM
http://gifworks.com/image_editor.html

Click "file" then "file open".

I can get the gif to 150x150 pixels, but I can't get the file size below the maximum number of bytes our board allows.

Sam Hall
05-10-2007, 11:29 PM
Can I use Jasc to decrease the number of bytes an image contains?

Douche Baggins
05-11-2007, 06:49 AM
Can I use Jasc to decrease the number of bytes an image contains?

You can reduce image size, crop, cull out frames and reduce the number of colors in an image.

Skip Towne
05-11-2007, 07:15 AM
Many thanks and blessings upon you and your family.
REPOST!!!

Simply Red
05-11-2007, 07:18 AM
Many thanks and blessings upon you and your family.
LMAO