PDA

View Full Version : Firefox question, anybody ?


ROYC75
07-03-2007, 07:45 PM
OK, I have been all day getting my pc up and going. I picked up a worm, Browser.exe.

Ended up having to reinstall firefaox, but I only get about 3/4 of the page on my screen. I don't have this problem on IE, it's a full page.

Where do I go to enlarge the page, I want to keep the toolbar and settings.

ROYC75
07-03-2007, 07:47 PM
Also I can change the home page on IE back to Yahoo, but it goes back to Symantec each time....... What's up with that ?

Firefox stays with yahoo.......

Mr. Laz
07-03-2007, 07:49 PM
are you sure you have eliminated the worm?

ROYC75
07-03-2007, 07:52 PM
are you sure you have eliminated the worm?


Honestly ? No....... I ran a search funtion and found theis ...... BROWSER.ExE-2092CE74.

But I can't find it anywhere on the net of what it is.

morphius
07-03-2007, 08:08 PM
What do you have installed to clean up the viruses?

Mr. Laz
07-03-2007, 08:25 PM
go get scanned

http://housecall.trendmicro.com/

then check the database(search) at the same site for info on the results if they show a worm

ROYC75
07-03-2007, 08:26 PM
What do you have installed to clean up the viruses?


It froze up during startup today, was able to get it into safe mode, went to safety.live.com, windows live and it found the problem.

Did AVG and Norton afterwards, it found nothing......

Now firefox has about 3/4 of a screen, basically I have to scrow down to find any threads or post instead of seeing the last 3-8 threads like before.

My bottom bar where it says " Done " is 3/4ths of the way down the screen instead of at the bottom like before.

It's not the screen settings because IE is still the same.

Maybe firefox didn't download properly ?

ROYC75
07-03-2007, 08:30 PM
go get scanned

http://housecall.trendmicro.com/

then check the database(search) at the same site for info on the results if they show a worm


Doing that as we speak.......

ROYC75
07-03-2007, 08:32 PM
That file BROWSER.EXE-2092CE74 was downlaoded Thursday am @ 12:44 ....... My guess it was III....... :shake:

Mr. Laz
07-03-2007, 08:40 PM
-safe-mode

for firefox

stumppy
07-03-2007, 08:50 PM
That file BROWSER.EXE-2092CE74 was downlaoded Thursday am @ 12:44 ....... My guess it was III....... :shake:


Hehehe, aren't kids just great.

Skip Towne
07-03-2007, 09:04 PM
Yeah III. You're back on the front page.

ROYC75
07-03-2007, 09:09 PM
-safe-mode

for firefox

Nope, IE..........Got to safe mode with networking and done the online scan.

But I'm having issues with firefox now.

morphius
07-03-2007, 09:41 PM
Are you saying that when you maximize Firefox it only take up a small part of the screen and that there is no way to make it bigger?

Coach
07-03-2007, 09:44 PM
That file BROWSER.EXE-2092CE74 was downlaoded Thursday am @ 12:44 ....... My guess it was III....... :shake:

LMAO

ROYC75
07-03-2007, 09:50 PM
Are you saying that when you maximize Firefox it only take up a small part of the screen and that there is no way to make it bigger?


Yep, it doesn't matter if you go maxi or mini ...... it only covers 3/4 of the page from top to bottom...... the bottom 1/4 is not there, cuts it off and it is a light cream color screen.

Can not expand it at all.........

IE has no problem, I'm on it now, full veiw of the Planet pages or any page I want to browse.......

ROYC75
07-03-2007, 09:51 PM
LMAO

4321 ........ Lost all day of work because of this.

Coach
07-03-2007, 09:52 PM
4321 ........ Lost all day of work because of this.

My apologies. It just sounded funny when you said "My guess is III" that's all.

ROYC75
07-03-2007, 10:00 PM
My apologies. It just sounded funny when you said "My guess is III" that's all.


No problem, all in good humor. It's happened before, he told me he would never do anything again.

I hadn't turned the pc off till this morning to reboot, MSN was acting up and " BOOM ", I get the Motherboard page saying ...................Detecting IDE drives ....

I unplugged it and waited 15 seconds, fired it up and went to safe mode.......

ROYC75
07-03-2007, 11:18 PM
OK, I uninstalled firefox and reinstalled it.......

Working right so far ? Go figure .........

alanm
07-03-2007, 11:34 PM
I was going to tell you to do a restore. And then manually remove the offending file. But it sounds like you have it covered.

ROYC75
07-03-2007, 11:41 PM
That file BROWSER.EXE-2092CE74 was downlaoded Thursday am @ 12:44 ....... My guess it was III....... :shake:

I would still like to know what this puppy is ? It's too damn close to the Browser.exe that was causing the problem. I still feel like it is part of it, it was created the same day and still in the pc. I have scanned it with AVG and Norton.

Found nothing....... I'm waiting for the fallout later.
:harumph:

ROYC75
07-03-2007, 11:46 PM
PF File
Unknown application
C:\WINDOWS\Prefetch