PDA

View Full Version : Anybody have a 2600+ or better AMD Socket A proc laying around?


dtebbe
01-13-2008, 04:30 PM
My son's computer needs a little kick in the pants. Anyone have a AMD Socet A (462 pin) processor that they are not using? Would prefer a 3000 or 3200+ put anthing 2600+ or better would work.

DT

Mr. Laz
01-13-2008, 04:58 PM
i'm sure i do

Mr. Laz
01-13-2008, 05:10 PM
http://www.gearxs.com/gearxs/default.php?cPath=72_120


http://www.technologydepot.net/AMD_CPU-SOCKET_A_462_754.html

Cave Johnson
01-14-2008, 07:55 AM
I think I have a 3000 lying around at home. I'll check tonight and get back with you.