PDA

View Full Version : Electronics Need a Razr or any GSM phone.


mdstu
08-31-2008, 10:15 AM
My wifes GSM Razr took a crap this week. No matter what button you push it will only go to T-zones. (We have T-mobile).

I've narrowed it down to the motherboard/cpu. I've flashed it with a couple of flexes and monsterpacks, even a backup of the phone I made a few monthes ago. None of that worked.
I then removed the computer and put it in my phone, same thing.

Anyhow, does anyone have an old GSM phone that might get me to our next contract? I'll trade money for it.

J Diddy
08-31-2008, 06:42 PM
My wife has a pink razr that works fine, somewhere

we switched to att

let me know, I can send some pics

mdstu
08-31-2008, 09:13 PM
I sent you a pm.
I just got a call from my unit to respond to the hurricane.
Don't know if we can pull anything off before my activation.

J Diddy
08-31-2008, 09:26 PM
I sent you a pm.
I just got a call from my unit to respond to the hurricane.
Don't know if we can pull anything off before my activation.

let me get out to the garage and get the box as soon as I get i'll take some pics

The only thing is it's a tmobile phone and will only work with tmobile

BigMeatballDave
09-01-2008, 10:23 AM
Ebay is a good place to find used phones. I've bought a few from there.

mdstu
09-01-2008, 10:44 AM
Thanks anyway. I've been activated and I am fixing to get on an airplane for KC.
I have to be at the unit by 6pm tonight and we roll for the gulf first thing in the morning.

Sucks, because it sounds like your phone would have been a perfect fit.

J Diddy
09-01-2008, 11:08 AM
Thanks anyway. I've been activated and I am fixing to get on an airplane for KC.
I have to be at the unit by 6pm tonight and we roll for the gulf first thing in the morning.

Sucks, because it sounds like your phone would have been a perfect fit.

take care, be careful