PDA

View Full Version : ChiefsPlanet How many Chiefsplanet Browser tabs do you have open, right now?


teedubya
11-12-2012, 11:27 AM
I just discovered that I have six open. WTF. ROFL

teedubya
11-12-2012, 11:28 AM
OK, now I only have one.

Deberg_1990
11-12-2012, 11:28 AM
None

theelusiveeightrop
11-12-2012, 11:30 AM
Browser? CP gets beamed directly into my head. Doesn't it do this for everybody?

Crush
11-12-2012, 11:31 AM
Five. I'm being really productive today.

bevischief
11-12-2012, 11:36 AM
1.

Dartgod
11-12-2012, 11:37 AM
2 in Chrome, non-work related.

11 in IE, all work stuff.

Ooops, misread the title. I have only 1 Chiefsplanet tab.

Bugeater
11-12-2012, 11:39 AM
I don't know why anyone would have more than one.

Bump
11-12-2012, 11:41 AM
2 lol

Chief Gump
11-12-2012, 11:44 AM
I don't know why anyone would have more than one.

Who did you piss off to get the name change?

Edit: Almost forgot, I had 2 shortly before I read this thread but I had shut the extra one down.

loochy
11-12-2012, 11:53 AM
1?

wtf

teedubya
11-12-2012, 12:28 PM
I typically have 10-20 tabs open at any one time... when I decide to visit CP, I type in Chiefsplanet and here I am again. Then I realize over the course of a day, I did that several times. LOL

ILChief
11-12-2012, 12:55 PM
3 windows on my iPhone

Phobia
11-12-2012, 01:36 PM
1 to Lounge - 1 to Admin console

KCrockaholic
11-12-2012, 01:38 PM
Why would you want more than 1 on a regular computer? I guess I could see it for a cell phone.

Sweet Daddy Hate
11-12-2012, 02:12 PM
one.

DaFace
11-12-2012, 02:14 PM
Just one. I occasionally go up to 2-3, but that's about it.