ChiefsPlanet

ChiefsPlanet (http://www.chiefsplanet.com/BB/index.php)
-   Media Center (http://www.chiefsplanet.com/BB/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hey Skip DirecTV Question (http://www.chiefsplanet.com/BB/showthread.php?t=110893)

Michael Michigan 02-27-2005 01:04 PM

Hey Skip DirecTV Question
 
Okay.

I have two Hughes receivers.

Both are set up on modulators--one on channel 22, and one on 14.

This morning, the one on 14 goes to complete snow.

The one on 22 is fine.

First I did the unplug/plug..still nothing.

I thought perhaps the modulator had gone bad so I swapped the coax and still nothing for the one receiver, (ch.14) but the other would show on screen that it was "searching for signal." (ch.22)

I think that should rule that out right?

Switched the coax back, same result--pic on 22, snow on 14.

Could the LNB have gone bad on the one? Is it the receiver?

What's my next step?

Thanks.

go bowe 02-27-2005 01:28 PM

format c:




oops, wrong thread...

Michael Michigan 02-27-2005 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by go bo
format c:




oops, wrong thread...

:cuss:

Phobia 02-27-2005 03:28 PM

Skip claims not to read other forums. You may wish to PM him the link to this thread.

Michael Michigan 02-27-2005 06:42 PM

Quote:

Originally Posted by Phobia
Skip claims not to read other forums. You may wish to PM him the link to this thread.



Thanks Phil.

I'm still not clear...should I have started this thread over here, or in the main forum and then have it moved over here later?

Saulbadguy 02-27-2005 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by Michael Michigan
Thanks Phil.

I'm still not clear...should I have started this thread over here, or in the main forum and then have it moved over here later?

PM Skip with a link to this thread.


All times are GMT -6. The time now is 11:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.