ChiefsPlanet

ChiefsPlanet (http://www.chiefsplanet.com/BB/index.php)
-   The Lounge (http://www.chiefsplanet.com/BB/forumdisplay.php?f=1)
-   -   Misc Anyone use Tapatalk? (http://www.chiefsplanet.com/BB/showthread.php?t=264711)

AussieChiefsFan 10-06-2012 10:16 AM

Anyone use Tapatalk?
 
Does anyone else here use Tapatalk?

Bump 10-06-2012 10:21 AM

I tried it, but since it has to put a message "sent from tapatalk blah blah blah" I stopped using it and I find it cumbersome to have to delete that everytime.

AussieChiefsFan 10-06-2012 10:26 AM

Quote:

Originally Posted by Bump (Post 8981673)
I tried it, but since it has to put a message "sent from tapatalk blah blah blah" I stopped using it and I find it cumbersome to have to delete that everytime.

I was actually gonna ask about that. I'm using Tapatalk right now but the SENT FROM message doesn't show up. I wondered if it happened for everyone. If you don't use it solely for that reason, then just disable it in the settings.

Bump 10-06-2012 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by AussieChiefsFan (Post 8981693)
I was actually gonna ask about that. I'm using Tapatalk right now but the SENT FROM message doesn't show up. I wondered if it happened for everyone. If you don't use it solely for that reason, then just disable it in the settings.

oh I didn't realize that you could disable it. But with metro pcs, it's worse than a 56K modem connection.

Fried Meat Ball! 10-06-2012 10:27 AM

I do regularly.


Quote:

Originally Posted by Bump (Post 8981673)
I tried it, but since it has to put a message "sent from tapatalk blah blah blah" I stopped using it and I find it cumbersome to have to delete that everytime.

Go to settings and turn off the signature.

AussieChiefsFan 10-06-2012 10:30 AM

For some reason even with it turned ON it doesn't show up.

DaFace 10-06-2012 10:38 AM

Yeah, I've used it off and on for a couple years. It's a nice alternative to trying to browse ChiefsPlanet through a browser.

And yeah - you've always been able to turn off the signature. If it's not working, it's a bug of some sort.

pimpchief 10-06-2012 11:13 AM

Use it all the time. Using it now.

Reerun_KC 10-06-2012 11:17 AM

No not at all. Just use my mobile browser with Java script and images disabled. Java scripts on this site, lock up my phone.

Inmem58 10-06-2012 11:38 AM

Use it for pictures and videos.

Deberg_1990 10-06-2012 11:39 AM

Never

Posted from tapatak from Claythans basement

Dayze 10-07-2012 02:04 AM

Don't even know what it is

Fruit Ninja 10-07-2012 02:07 AM

i used too, but not anymore. Im ok with just the regular browser on mobile.

AussieChiefsFan 10-07-2012 02:51 AM

Quote:

Originally Posted by Dayze (Post 8984459)
Don't even know what it is

https://play.google.com/store/apps/d...activity&hl=en

Unsmooth-Moment 10-07-2012 02:53 AM

I use it frequently.


All times are GMT -6. The time now is 04:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.