ChiefsPlanet

ChiefsPlanet (http://www.chiefsplanet.com/BB/index.php)
-   Media Center (http://www.chiefsplanet.com/BB/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Electronics Need some help here (http://www.chiefsplanet.com/BB/showthread.php?t=275516)

Guru 08-22-2013 03:11 PM

Need some help here
 
I just updated a few things on my laptop from Windows update and now Firefox and IE seem to think I am on a proxy server. Chrome works just fine. I have no idea what just changed or what to look at. I know I can undo the windows updates but there has to be a simpler way than going back and installing updates one by one. If that is even the problem.

Guru 08-22-2013 03:17 PM

found it. Somehow IE ended up getting the proxy checkbox clicked. I know it wasn't me that did it. When I unclicked it in options then both IE and FF started to work again.

but why would it only affect those two browsers and not Chrome?


All times are GMT -6. The time now is 03:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.